De nieuwe Opel Ampera leasen

Ampera 2017-model

Ampera 2017-model

Wanneer je de aanschafwaarde van een Opel Ampera te groot vindt, wordt je de mogelijkheid geboden om de Opel Ampera te leasen. Het leasen van een Opel Ampera kan zowel privé, als ook zakelijk! Als ondernemer wil je wellicht maatschappelijk verantwoord ondernemen, door bij te dragen aan een beter milieu. Met de Opel Ampera is dit mogelijk! De Opel Ampera is de eerste elektrische auto die door Opel op de markt is gebracht, waarbij het eerste model van de Ampera elektrische auto uit 2011 stamt. Inmiddels is de Opel Ampera in verschillende opzichten verbeterd, waarbij met name de actieradius is vergroot. De huidige Opel Ampera biedt de mogelijkheid om 40 tot 80 kilometer op een zuiver elektrisch aangedreven motor te rijden, mits de accu vanzelfsprekend volledig opgeladen is.

 

Tip: je kunt ook wachten met het leasen van de huidige Opel Ampera. In 2017 wordt een nieuw model verwacht met een nog grotere actieradius. De Opel Ampera-E zou een actieradius van rond de 300 kilometer hebben, wat veel meer is dan de actieradius van het huidige model Opel Ampera. Deze volledig elektrisch aangedreven auto wordt in samenwerking met het Amerikaanse General Motors ontwikkeld. De nieuwe Opel Ampera leasen kan dus aantrekkelijker zijn!

 

Online een Opel Ampera leasen

Op internet vind je verschillende aanbieders die het mogelijk maken om een Opel Ampera te leasen, waarbij je vaak profiteert van 0% bijtelling. Naast de mogelijkheid om de auto direct te leasen, kun je ook eenvoudig verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo betaal je nooit te veel voor het leasen van de Opel Ampera! Vaak is het voldoende om je gegevens achter te laten, waarna de aanbieder op zoek gaat naar een geschikt model.

 

Naast het online leasen van een Opel Ampera kun je er ook voor kiezen om dit via een erkende autodealer te doen. Opvallend is dat het via de website van Opel zelf niet mogelijk is om de Opel Ampera te leasen.

 

Kosten voor Opel Ampera lease

De kosten voor het leasen van een Opel Ampera verschillen per aanbieder en zijn van meerdere aspecten afhankelijk. Hoe zit het bijvoorbeeld met de dekking van de kosten bij eventuele schade? Hoelang wens je de Opel Ampera te leasen? Enzovoorts. Des te langer je een auto leaset, des te voordeliger het vaak ook is. Dit maakt het des te aantrekkelijker om te wachten met het leasen van een Opel Ampera tot het nieuwe model geïntroduceerd is. Kijk voor meer informatie op de officiële Opel website.

 

 

0 comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *