Opel Ampera Private lease

Opel AMpera Private lease

Wanneer je op zoek bent naar een degelijke auto voor het hele gezin, biedt de Opel Ampera wellicht de oplossing. De Opel Ampera is een elektrische auto, waarvan de motor niet zuiver elektrisch wordt aangedreven. Qua werking zit de Opel Ampera tussen zuiver aangedreven elektrische auto’s en hybride modellen in. In de Opel Ampera zit namelijk een motor generator ingebouwd, die op brandstof werkt. Wanneer je buiten de actieradius van de accu treedt, wordt de accu via deze motor generator opnieuw opgeladen tijdens het rijden. Zo kun je de actieradius vergroten, waarmee je de Opel Ampera ook voor langere afstanden kunt gebruiken.

 

Veel consumenten vinden de investering in een nieuwe Opel Ampera te groot, waarvoor Opel Ampera Private lease de oplossing biedt. Bij het private leasen van een Opel Ampera betaal je maandelijks een vast bedrag (eventueel verhoogd met kosten per kilometer), waarbij je de auto leent. Zo hoef je vooraf geen grote investering te doen en kun je eenvoudig overstappen op een ander model van Opel.

 

Mogelijkheden voor Opel Ampera Private lease

Opel AMpera Private lease

Opel Ampera private lease wordt opvallend genoeg niet door Opel zelf aangeboden. Op de website van Opel is het mogelijk om verschillende modellen van de autofabrikant private te leasen, maar de Opel Ampera valt hier niet onder. Gelukkig vind je op internet verschillende andere aanbieders die de private lease van een Opel Ampera wel mogelijk maken. Ook kun je bij een erkende Opel-dealer langsgaan om de mogelijkheden tot de private lease van een Opel Ampera te bespreken.

 

De kosten voor Opel Ampera private lease verschillen per aanbieder en zijn afhankelijk van verschillende aspecten. Doorgaans is het zo dat des te langer je de auto leaset, des te voordeliger het leasen van de Opel Ampera ook wordt. Naast de mogelijkheid om een Opel Ampera private te leasen, kun je ook kiezen voor het zakelijk leasen van dit model. Bij Terbergleasing kan dit bijvoorbeeld.

0 comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *