Opel Ampera short lease

Opel Ampera Short Lease

Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden om de Opel Ampera te leasen. Zo kun je kiezen voor Opel Ampera Private lease of Opel Ampera Zakelijke lease. Hierbij huur je de auto voor een bepaalde periode, waarbij je maandelijks een vast bedrag (eventueel opgehoogd met kosten per kilometer) betaalt voor het gebruik van de auto. Het voornaamste voordeel aan het leasen van een Opel Ampera is dat je vooraf geen grote investering hoeft te doen. Daarbij kun je de Opel Ampera lease stopzetten op het moment dat de auto niet langer nodig is.

Opel Ampera Short Lease

Bij het leasen van een Opel Ampera heb je de mogelijkheid om de auto voor een langere periode (een of twee jaar) te leasen, of om te kiezen voor Opel Ampera short lease. Bij Opel Ampera short lease gebruik je de auto logischerwijs voor een korte periode. Vaak liggen de kosten voor een Opel Ampera short lease gemiddeld hoger per maand, dan bij het langer leasen van de auto.

 

Opel Ampera short lease tot nieuw model

Met de komst van de Opel Ampera-E in 2017, kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een Opel Ampera short lease. Op het moment dat het nieuwe model op de markt wordt gebracht door Opel kun je eenvoudig overstappen, zonder dat je vastzit aan een contract voor het oudere model van de Opel Ampera.

 

Ook voor ondernemers is een Opel Ampera short lease erg aantrekkelijk. Ondernemers weten immers nooit precies hoe de bedrijfsprestaties over een langere periode zullen zijn. Met een Opel Ampera short lease zitten zij niet vast aan langlopende contracten, die op een gegeven moment niet meer betaald kunnen worden.

 

Kiezen voor de Opel Ampera-E?

Wanneer je kiest voor een Opel Ampera short lease om te wachten op de nieuwe Opel Ampera-E kan dat verschillende voordelen met zich meebrengen. De Opel Ampera-E is een model met een veel grotere actieradius en is daarbij volledig elektrisch.

 

0 comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *